ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ

ΜΠΟΤΟΞ

 

Τι είναι το Μπότοξ/Βοτουλινική τοξίνη

Το Μπότοξ είναι μια τοξίνη που παράγεται από το βακτήριο Clostridium botulinum και μπλοκάρει τις νευρικές δραστηριότητες των μυών γύρω από το σημείο της ένεσης.

Το Μπότοξ είναι μια από τις πιο δημοφιλείς ελάχιστα επεμβατικές, μη χειρουργικές αισθητικές θεραπείες. Εξάλλου, χορηγείται περισσότερες από έξι εκατομμύρια φορές το χρόνο.

Ουσιαστικά, το Μπότοξ που χρησιμοποιείται για αισθητικούς σκοπούς λειτουργεί παραλύοντας τους μύες γύρω από τα σημεία της ένεσης προσωρινά. Μπλοκάρει τα σήματα που στέλνονται από τα νεύρα στους μύες. Αυτό σημαίνει ότι ο εγχυόμενος μυς δεν μπορεί να κάνει σύσπαση. Το αποτέλεσμα είναι η μείωση ή/και εξάλειψη των ρυτίδων έκφρασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

 

Τι είναι η μεσοθεραπεία;

Το PRP, ή μεσοθεραπεία, είναι μια μορφή αισθητικής μη επεμβατικής θεραπείας που χρησιμοποιεί το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα του ασθενή. Όταν εγχέεται πίσω στο δέρμα, επιταχύνει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης για να προσφέρει αναζωογόνηση του δέρματος και επιδιόρθωση των σημαδιών γήρανσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 

Στόχος της ρινοπλαστικής είναι να δημιουργήσει την πιο κατάλληλη μύτη για το πρόσωπό σας.

Ο στόχος στην αισθητική ρινοπλαστική είναι να αποκτήσουμε μια όμορφη μύτη με φυσική εμφάνιση, όπου μια επέμβαση είναι ουσιαστικά απαρατήρητη και όχι να δημιουργηθεί μια άσχετη μύτη με το πρόσωπό σας. Επομένως, η δημιουργία της πιο όμορφης μύτης από μόνη της δεν θα λύσει τα προβλήματα. Η δημιουργία της πιο κατάλληλης μύτης για το πρόσωπό σας θεωρείται το πιο επιτυχημένο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΩΤΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

 

Τα αυτιά που προεξέχουν περισσότερο από 2 cm από την πλευρά του κεφαλιού θεωρούνται προεξέχοντα ή αλλιώς αφεστώτα ώτα. Τα «πεταχτά» αυτιά δεν προκαλούν λειτουργικά προβλήματα. Αφορούν ένα καθαρά αισθητικό πρόβλημα τόσο σε αγόρια όσο και σε κορίτσια.

Η χειρουργική επέμβαση αυτιών, γνωστή και ως ωτοπλαστική, μπορεί να βελτιώσει το σχήμα, τη θέση ή την αναλογία του αυτιού. Ένα ελάττωμα στη δομή του αυτιού που υπάρχει κατά τη γέννηση ή που γίνεται εμφανές καθώς το παιδί μεγαλώνει, μπορεί να διορθωθεί με ωτοπλαστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Dr-Γκορτσαλή Αθανασία
Ώρες λειτουργίας Ιατρείου

Δευτέρα – Παρασκευή:  10:00 - 13:00 και 17:00 - 21:00
Σάββατο: Κατόπιν Επικοινωνίας
Κυριακή: Κλειστά